Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

Mε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εφραίμ και ύστερα από πρόταση του π. Αυγουστίνου Ζήσιμου, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα μουσικής πανδαισίας το απόγευμα της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, Συναυλία με χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα.
Η Συναυλία έλαβε χώρα στη κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Πόρου της ιεράς Μητροπόλεως μας, στην οποία συμμετείχε η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεώς  «Ο άγιος Νεκτάριος» (παράρτημα Πόρου), με χοράρχη τον Δ/ντή κ. Δημήτριο Καλομοίρη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ὁ ηγούμενος της ιεράς μονής Ζωοδόχου Πηγής π. Λουκάς, ο οποίος επαίνεσε αυτή την προσπάθεια και συνεχάρη τους συντελεστές καθώς και κληρικοί των Ενοριών του Πόρου.
Μετά το τέλος της συναυλίας, ο π. Αυγουστίνος έλαβε τον λόγο και εξήρε τη σημασία της κορυφαίας Δεσποτικής εορτής αλλά και την σημασία των καλάντων, ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας και τους καλλιτέχνες μουσικούς, και  τέλος ευχήθηκε προς όλους ευλογημένα Χριστούγεννα.Δεν υπάρχουν σχόλια: