Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009


Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 έλαβε χώρα εις την αίθουσα Δεξιώσεων του Υδραϊκού Ξενοδοχείου SIDRA το απογευματινόν εόρτιον Τσάϊ του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας, δια την ενίσχυσιν του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, η δε προσέλευσις του κόσμου υπήρξε πολύ μεγάλη.
Την εκδήλωση άνοιξε ο προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού και Γενικός Αρχιερατικος Επίτροπος της Μητροπόλεώς μας, Πρωτ. π. Ακίνδυνος Γ. Δαρδανός, ο οποίος μετά το θερμό καλωσόρισμα που απηύθυνε, ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά, μεστή έργων αγάπης και φιλανθρωπίας «δια τον συνάνθρωπο». Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ύδρας π. Γεώργιος Σταματάκης, οι Εφημέριοι π. Ευάγγελος Γκιάκος και π. Γεώργιος Βλαχόπουλος με τις οικογένειές τους και ο Διάκονος του Ι. Καθεδρικού Ναού π. Θεόδωρος Θεοδοσίου. Για τα πλούσια και γευστικά εδέσματα που παρετέθησαν, φρόντισαν με πολλή αγάπη οι κυρίες του Φιλοπτώχου του Ι. Καθεδρικού Ναού.
Η εορταστική σύναξη έκλεισε με την κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς, κατά την οποίαν μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους πολλά όμορφα και χρήσιμα δώρα.
Τα Έσοδα ήταν 672 € . Τα Έξοδα ήταν : 170€ και Καθαρόν Υπόλοιπον υπέρ των αναγκών του Φιλοπτώχου Ταμείου: 502€.

ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: