Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Δελτίο Τύπου

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ        
    «Συλλόγου Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας»







Γράφει: ο Νεκτάριος Λαβούτας
Το Σάββατο και την Κυριακή 23 & 24 Ιουλίου ε.ε. ο Σεβ. Μητροπολίτης Πισιδίας ( πρώην Κορέας) κ. Σωτήριος, πραγματοποίησε προσκυνηματική επίσκεψη στο νησί μας.  Την Κυριακή 24/07 παρέστη συμπροσευχόμενος   στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου και στη συνέχεια μετέβει  στο κοιμητήριο του χωριού Κυψέλης Αίγινας ,συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας Ύδρας  κ. Εφραίμ, όπου τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μητέρας των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ύδρας & Κορέας, Ξανθούλας.  Επισκέφτηκε  στη συνέχεια  το Νοσοκομείο Αιγίνης «Ο Άγιος Διονύσιος» όπου ξεναγήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος  κ. Νεκτάριο Λαβούτα.
Εξέφρασε τον θαυμασμό Του για την καθαριότητα ,την οργάνωση και την προσφορά του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία του νησιού μας.
Τον αποχαιρετήσαμε από την Αίγινα εισπράττοντας από αυτόν την ευλογία Του  και αντλώντας δύναμη και παραδειγματισμό από το έργο Του που επιτελεί παρά τα 87 Του χρόνια.

Εν όψι της ονομαστικής εορτής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πισιδίας κ. Σωτηρίου, ο Σ.Φ.Ι.Ο.Ε. Κορέας, του εύχεται   «Εις πολλά έτη Δέσποτα !!»    

Δεν υπάρχουν σχόλια: