Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Εκδρομή Λήξεως των Κατηχητικών Σχολείων Κρανιδίου

KRAN_02

KRAN_03Το γραφικό εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Κρανιδίου , με την υπέροχη θέα του μεγαλύτερου μέρους της Ερμιονίδας , επέλεξαν τα παιδιά για να ολοκληρώσουν τις φετινές τους συναντήσεις και να ευχαριστήσουν «εις όρος υψηλόν» τον Αναστάντα Κύριο για τη φετινή Κατηχητική σπορά που πραγματοποιήθηκε με τη Χάρη του Θεού και την πατρική ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ.
         Η συμμετοχή βέβαια δεν ήταν μεγάλη λόγω των προσεχών εξετάσεων των παιδιών , αλλά όσοι το αποφάσισαν, απόλαυσαν την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση, τον δροσερό αέρα, το τραγούδι, ως επιστέγασμα όλων όσων άκουσαν και έμαθαν τη φετινή χρονιά στην ομάδα κατήχησης.
       KRAN_04 Με την άνοδό τους στην κορυφή του λόφου του Προφήτη Ηλία, άναψαν τα καντήλια του ναού, θυμίασαν τις ιερές εικόνες και ο πατηρ Χριστοφόρος έκανε σύντομη δέηση για την υγεία, το φωτισμό και την πρόοδο των παιδιών. Κατόπιν έπαιξαν το «παιχνίδι του δάσους» που ενθουσίασε τα παιδιά, συζήτησαν τις εντυπώσεις της φετινής κατηχητικής χρονιάς και τραγούδησαν με όλη τους τη δύναμη και τη διάθεση τα τραγούδια που αγάπησαν στο Κατηχητικό. 
        Ως ενθύμιο τους μοιράστηκε το βιβλίο του θεολόγου κ. Άγγελου Γκούνη «Νεανικές αναζητήσεις-Υπεύθυνες θέσεις».
        Ας δοξάσουμε το Θεό για όλες τις ευλογίες Του και ας προσευχηθούμε να καρποφορήσει πλουσίως στις καρδιές των νέων μας ο Αληθινός και Ζωοποιός Λόγος Του!

π. Χριστοφόρος Καραβίας

  KRAN_05

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα παιδιά των Κατηχητικών σχολείων του Κρανιδίου έχουν το δικό τους blog που μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ: http://diakonianeotitas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: