Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίον Τύπου


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

 Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, χθες Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας  κοινή συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου  και του Προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου με την νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίνης “ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ”.
Στη συνάντηση που διήρκεσε 45 λεπτά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Γενικός Επόπτης του Νοσοκομείου  κ.κ.Εφραίμ και μέλη του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος,  είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κ.Υπουργό και τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για  τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Νοσοκομείο Αιγίνης.  Ιδιαιτέρως αναφέρθηκαν στα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο και ειδικότερα στο θέμα των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων  και του Ε.Ο.Π.Υ.Υ και στο αγώνα που πραγματοποιεί η διοίκηση για την καλή λειτουργία του.
Ο κ. Αρβανιτόπουλος και ως βουλευτής της περιφέρειας μας, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του Νοσοκομείου και μαζί με τον κ.Παπαγεωργόπουλο διαβεβαίωσαν τον Σεβασμιώτατο και την Διοίκηση του Ιδρύματος πως θα μελετήσουν διεξοδικά τα θέματα που τέθηκαν και θα πράξουν ότι είναι δυνατόν για την ταχύτερη επίλυση τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: