Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου








Την  Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα η ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πόρου έκοψε την βασιλόπιτα στο Εκκλησιαστικό Πνευματικό κέντρο Πόρου. Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ολιγόλεπτο διδακτικό βίντεο περί προσευχής. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Στόκου, αρχιερατικού επιτρόπου Τροιζήνος και του εφημερίου της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Εν συνεχεία οι δύο ιερείς ευλόγησαν και έκοψαν την πίτα και ακολούθησε εόρτιο δείπνο αγάπης με φαγητά που έφεραν οι ενορίτες από τα σπίτια τους. Στο τέλος ο
 ιερέας της ενορίας ζήτησε την εντονότερη δραστηριοποίηση των λαϊκών μελών στην ενοριακή ζωή κατά το νέο έτος. Πέραν τούτου ενημέρωσε τους νέους γονείς σχετικά με τις ακόλουθες δραστηριότητες που αφορούν στην νεότητα.
1)  Κάθε Σάββατο 6.00 το απόγευμα η μουσικός Αρχοντούλα Περάμαντζη θα συγκεντρώνει τα παιδιά με σκοπό την δημιουργία χορωδίας αφιλοκερδώς.
2) Κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνεται ολιγόλεπτη κατήχηση από τον ιερέα και τις δύο κατηχήτριες στα παιδιά και θα ακολουθεί πρωινό για αυτά και τους γονείς τους.
3) Κάθε Κυριακή 11.00 το πρωί ο γυμναστής Χρήστος Λίτσας θα διδάσκει στα παιδιά δωρεάν παραδοσιακούς χορούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: