Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Δελτίο Τύπου

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ Εφραίμ, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως  Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος &Τροιζηνίας.
Κατά το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017 στη σχολή φοίτησαν ογδόντα εννέα (89) μαθητές εγγεγραμμένοι στο μαθητολόγιο, οι οποίοι υποβλήθηκαν στις νόμιμες εξετάσεις κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και οι περισσότεροι προήχθησαν. 
Οι εξετάσεις διεξήχθησαν στα Παραρτήματα της Σχολής ως εξής: 


α) Στην έδρα της Σχολής, στο Νεανικό Κέντρο της Ιεράς Μηροπόλεως στην Αίγινα στις 20 Ιουνίου 2017. Η εξεταστική επιτροπή αποτελείτο από τους: Δημήτριο Καλομοίρη Διευθυντή της Σχολής και τους καθηγητές  π. Σάββα Ζέρβα, π. Νικόλαο Γαρυφάλλου και κ. Μηνά Μακαρατζή.



β) Στο Πνευματικό Κέντρο Πόρου στις 21 Ιουνίου 2017. Η εξεταστική επιτροπή αποτελείτο από τον καθηγητή  π. Αυγουστίνο Ζήσημο και το  Διευθυντή της Σχολής.



γ) Στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ναού Αγ. Ιωάννου Κρανιδίου στις 26 Ιουνίου 2017. Η εξεταστική επιτροπή αποτελείτο από τους καθηγητές  π.Δημήτριο Αμπελά τον κ. Κωνσταντίνο Βενεκά και το Διευθυντή της Σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: