Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Κατασκηνώσεις Καλοκαίρι 2008





Προς
Τους Γονείς και Κηδεμόνας
των Μαθητών και Μαθητριών
της Ιεράς Μητροπόλεώς μας


Α γ α π η τ ο ί μ ο υ ,

Με μεγάλη χαρά επικοινωνώ και εφέτος μαζί σας, για να σας αναγγείλω τη λειτουργία των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεών μας σε Αίγινα και Πόρο, που η Ιερά Μητρόπολίς μας φιλόστοργα ετοίμασε για να φιλοξενήσει τα παιδιά σας.
Η Χριστιανική, πολιτιστική και παιδαγωγική προσφορά των Κατα- σκηνώσεων είναι τεράστια. Τα θετικά αποτελέσματα εκ της συμμετοχής των παιδιών σας στις Κατασκηνώσεις, πολλοί από εσάς τα έχετε γευθή και μπορείτε να δώσετε τη καλή δική σας μαρτυρία.
Γι΄ αυτό θέλω να γνωρίζετε, ότι από σήμερα, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή των παιδιών σας στους κατά τόπους υπευθύνους Ιερείς. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν οι καλοί Εφημέριοί σας. Παρακαλούνται οι Γονείς να προσέρχωνται αυτοπροσώπως για την υπογραφήν της αιτήσεως συμμετοχής των παιδιών τους, προσκομίζοντας και πιστοποιητικόν γιατρού που να βεβαιώνει ότι η υγεία των παιδιών είναι καλή και μπορούν να μετάσχουν στη Κατασκήνωση. Από τον υπεύθυνο Ιερέα θα πληροφορείσθε τα εφόδια τoυ κατασκηνωτού.
Ο Μητροπολίτης, οι Αρχηγοί και τα στελέχη της Κατασκηνώσεως περιμένουμε τα παιδιά σας με στοργή και αγάπη για να ζήσουν μια πραγματικά χαρούμενη ζωή, για να γνωρίσουν τη Ζωή κοντά στο Χριστό και την Εκκλησία Του.
Μετά πατρικής αγάπης
Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
† Ο Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης ΕΦΡΑΙΜ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ
2008

Α’ Κατασκηνώσεις Αιγίνης (Τούρλος Βαγίας)

Α΄ Περίοδος: 1-10 Ιουλίου 2008, για τα αγόρια των τάξεων Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ του Δημοτικού Σχολείου
Β΄ Περίοδος: 11-23 Ιουλίου 2008, για τα κορίτσια A’ Γυμνασίου (απόφοιτες) έως και Γ’ Λυκείου
Γ΄ Περίοδος: 24 Ιουλίου-2 Αυγούστου 2008: για τα κορίτσια Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξεως Δημοτικού και απόφοιτες Δημοτικού.


Β’ Κατασκηνώσεις Πόρου (Στάνες)

18 Ιουλίου -31 Ιουλίου 2008 για αγόρια όλων των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: