Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Έγκρισις Έργων Υποδομών

2 νέα έργα υποδομών, κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, που αφορούν την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζηνίας
Μετά από εισήγηση της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πήρε αποφάσεις για τα παρακάτω έργα:  

1. ΑΙΓΙΝΑ:  Εγκρίθηκε η σύναψη και οι όροι προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Μητροπολιτικού Ναού Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αίγινας, για το έργο «Κατεπείγουσες εργασίες προστασίας Ι. Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αίγινας - Πρώτου Ελληνικού Βουλευτηρίου», προϋπολογισμού 130.000 ευρώ με ΦΠΑ.

2. ΑΙΓΙΝΑ:  Εγκρίθηκε η σύναψη και οι όροι προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, για το έργο «Ανακαίνιση - αναδιαρρύθμιση κτιρίου της εκκλησιαστικής Λεουσίου Στέγης για τη λειτουργία Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αίγινα», καθώς και η σκοπιμότητα υποβολής πρότασης για το έργο στο ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 και εκτέλεσής του από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, προϋπολογισμού 3.078.936 ευρώ με ΦΠΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: