Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου

Xmas_Kranides_2011_06 Xmas_Kranides_2011_01

Xmas_Kranides_2011_02 Xmas_Kranides_2011_03

Xmas_Kranides_2011_05 Xmas_Kranides_2011_07

Xmas_Kranides_2011_08

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθές Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ενοριακού Φιλοπτώχου, της ενορίας του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, στο Πνευματικό Κέντρο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα παιδιά του πρωκατώτερου και Κατώτερου Κατηχητικού των ενοριών Τιμίου Προδρόμου και Εισοδίων της Θεοτόκου με επίκαιρο και διδακτικό σκέτς με τίτλο «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» , με τραγούδια και κάλαντα. Ο θεολόγος και καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής της νεοσυσταθείσης Ιεροψαλτικής Σχολής Κρανιδίου κ. Κωνσταντίνος Βενεκάς στην διδακτικότατη ομιλία του έδωσε τις πνευματικές διαστάσεις του εορτασμού των Χριστουγέννων. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη παρά τον βροχερό καιρό. Συγκεντρώθηκε το ποσό των 850 ευρώ το οποίο θα διατεθεί για τους έχοντες ανάγκη υλικής στήριξης ενορίτες μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδος κ. Δημήτριος Καμιζής , ο οποίος στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους συντελεστές και έδωσε τις ευχές του σε όλους εν όψει των εορτών, καθώς και η Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κρανιδίου κυρία Δήμητρα Μονά.

Να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως και να συγχαρούμε

Τις κυρίες της φιλοπτώχου αδελφότητος της ενορίας μας για την προετοιμασία και την επιτυχή έκβαση της βραδιάς καθώς και όλους όσους προσέφεραν γλυκίσματα και προσωπική εργασία .

Την κατηχήτρια κυρία Κυριακή Κωστοπούλου, νηπιαγωγό, για την όλη προσφορά της στο ενοριακό έργο, την αγάπη της για τα παιδιά μας η οποία αποτυπώθηκε άριστα στην επιτυχημένη εορτή που μας παρουσίασε.

Την κυρία Αντιγόνη Λασκαρίδου, εκπαιδευτικό, η οποία με περισσή αγάπη φιλοτέχνησε τα σκηνικά για το σκέτς.

Τα παιδιά των Κατηχητικών μας που μας έδωσαν με τη παρουσία και τον αυθορμητισμό τους να καταλάβουμε ότι «το πνεύμα των Χριστουγέννων» κρύβεται στην παιδικότητα , την αθωότητα και την απλότητα και εκεί θα πρέπει όλοι μας να το αναζητάμε.

Ο Θεός να δίνει αγάπη στις καρδιές μας και να μας εμπνέει ώστε με κάθε τρόπο να την εκφράζουμε προς όλους.

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

π. Χριστοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: