Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τράπεζα Ρούχων στο Παπαβασίλειο Ίδρυμα της Ερμιόνης

Trapeza Rouxismou_01 Trapeza Rouxismou_02

Trapeza Rouxismou_04 Trapeza Rouxismou_03

Trapeza Rouxismou_05 Trapeza Rouxismou_06

Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί με επιτυχία επί 2 χρόνια

«Τράπεζα Ρούχων» η οποία στεγάζεται στο Παπαβασίλειο Ίδρυμα στην Ερμιόνη Αργολίδος.

Σκοπός της είναι η συλλογή ρούχων και παπουτσιών για όλες τις ηλικίες και τις ανάγκες και μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί δεκάδες οικογένειες.

Λόγω των συνθηκών και των ημερών η προσπάθεια αυτή εντατικοποιήθηκε και ο χώρος αναδιοργανώθηκε με σκοπό ο καθένας από εμάς να δίνει αγάπη, προσφέροντας αλλά και να παίρνει αγάπη λαμβάνοντας βοήθεια.

Με αυτό το στόχο η Αρχιερατεία Ερμιόνης έχει οργανώσει ομάδα ρουχισμού και υλικών όπου οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τη δυνατότητα, να δώσουν ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζονται (πάντα σε άριστη κατάσταση και καθαρότητα) παιχνίδια, βιβλία, και οικιακό εξοπλισμό είτε από το περίσσευμά τους είτε από το υστέρημά τους, μπορούν να απευθυνθούν στα ακόλουθα μέλη της ομάδας: π. Δημήτριος Αμπελάς 69726644 49, Σοφία Μέλλου-Τσαμαδού 6973486189 και Σύλβια Στέλλα 6945436364.

Παράλληλα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πρόσκληση για όσους θέλουν να λάβουν ρουχισμό και εξοπλισμό για τις οικογένειές τους να απευθύνονται στα παραπάνω μέλη της ομάδας εργάσιμες μέρες και ώρες.

Με αφορμή την κατεξοχήν γιορτή της αγάπης τα «Χριστούγεννα», στις 28 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 18: 00 εγκαινιάζεται η «Τράπεζα Ρούχων» στο Παπαβασίλειο ίδρυμα με καλεσμένους όλους εσάς που αγκαλιάσατε την προσπάθεια αυτή και όλους όσους έχουν πίστη στην προσφορά και στον άνθρωπο.

Σας περιμένουμε ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: